PlayUZU får spel från Red Tiger Gaming

Samarbete mellan PlayUZU och Red Tiger Gaming inleds!

Den spanska spelsidan PlayUZU som ägs av spelbolaget SkillOnNet (som också är aktivt på svenska spelmarknaden) har ingått i ett spelavtal med Red Tiger Gaming.

Som du kanske redan vet så ligger Red Tiger bakom populära slotsspel som:

  • Wild Spartans
  • Chinese Treasures
  • Dragon’s Luck
  • God of Wealth
  • Fruit Blox
  • … och flera till!

Dessa kommer nu tillgängliggöras på den spanska spelsidan PlayUZU. Då kommer spanska spelare att kunna gotta ner sig i många olika slags spel.

Dagliga jackpottar bjuds PlayUZU också på

Om du är insatt i spelindustrin så vet du att Red Tiger även tillhanda håller med något som heter dagliga jackpottar såväl som timvisa jackpottar. Kortfattat talat handlar det om särskilt utvalda slotsspel där jackpottar varje timme och varje dygn kan utfalla närsomhelst.

Exempelvis kan du starta ett slotsspel från Red Tiger Gaming, spela ett par minuter, och helt plötsligt vinna en progressiv jackpott på tusentals kronor! Samma sak gäller även på andra slotsspel fast under ett dygn. Så, vad är det då som menas med dessa typer av progressiva jackpottar?

Jo, följande går att förstå kring de olika typerna av progressiva jackpottar:

  • Timvisa jackpottar utfaller alltid inom varje timme.
  • Dagliga jackpottar utfaller alltid inom var 24:e timme, dvs., ett dygn.

Sedan nollställs de progressiva jackpottarna. Sistnämnda är jackpottar som växer i värde i takt med att spelare spelar på det givna slotsspelet såväl som andra slotsspel som ingår i samma så kallade jackpottnätverk (vilket även är en produkt Red Tiger Gaming erbjuder samarbetspartners med).

Kommentarer om det nya inledda samarbetet med Red Tiger

Vad har då de olika parterna att säga om detta fenomenala inledda arbete som skall ta PlayUZU och den spanska spelmarknaden med storm?

Bland annat hade Red Tigers kommersiella chef Chris Looney följande att säga:

“Samarbetet med SkillOnNet i Spanien [som driver PlayUZU] är ett mycket spännande steg för oss så att vi kan fortsätta att stärka vår närvaro och positionering på den lokala spelmarknaden.”

Han fortsatte:

“Vi ser framemot att erbjuda nära med detta spelvarumärke och underhålla deras publik med banbrytande inlevelserika slotsspel!”

Vad tycker PlayUZU själva om samarbetet?

Från Jani Kontturi som är spelchef vid SkillOnNet som även äger PlayUZU sades följande:

“Red Tigers spelutbud är ett fantastiskt tillskott till vårt växande spelutbud, och vi är glada att ha dem ombord. Deras spel utökar vårt spelutbud så vi är säkra på att våra spelare kommer uppskatta detta spelavtal vi fixat för deras skull!”

Förra månaden – en trevlig slots recension!

På tal om andra nyheter så genomförde vi en snabb och enkel slot recension av spelet Drago Jewels of Fortune.

Läs bland annat vilka spännande spelfunktioner och den potentiella maxvinsten som väntar dig i den slot recensionen.

Hur läser du den som? Enkelt! Bara klicka eller tryck på artikellänken två paragrafer ovanför denna paragraf. Trevlig läsning!